afnemers en leveranciers

De Knollentuin voorziet menig restaurant, café en cateraar in Nijmegen en omgeving van (soms op maat gemaakte) broden en broodjes. Wij leveren onder andere aan:

Eetcafé de Plak
Restaurant De Nieuwe Winkel
Blixem
De Waard van Kekerdom
Hotel-restaurant Oortjeshekken
De BBQ brandtweer
Cafe Frowijn
Restaurant Trafo
Boerderij Groenhouten

Fietskoeriersbedrijf Velocity huren wij vrijwel dagelijks in om onze producten snel en milieuvriendelijk naar de verschillende afnemers te vervoeren.

Wie zijn de leveranciers van onze grondstoffen en andere producten?

De Witte Molen in Nijmegen levert het grootste deel van ons meel.
Boerderij Groenhouten in de Ooijpolder levert een deel van de zuivel die wij in onze producten verwerken. Ook verkopen wij hun producten in de winkel.
Kaasboerderij Aurora, voorziet ons in de kaas die wij in de winkel verkopen en verwerken in onze quiches, groentetaarten, plaatpizza’s en dergelijke.
Groenings Hofke in Groeningen verstrekt zowel de groenten voor de quiches en groentaarten als de meeste sappen die wij verkopen.
Do-it/Organic brengt ons de meeste zaden, noten en gedroogde vruchten. Deze organisatie stimuleert samen met andere buitenlandse bedrijven wereldwijd de productie van biologisch voedsel.
Udea, groothandelaar in biologische producten, levert een ander deel van de zuivel en de meeste droogwaren die in de winkel te koop zijn.